Haluamme olla jäsentemme paras yhteistyökumppani. Palveluidemme kehitys perustuu jatkuvaan keskusteluun jäsenistömme kanssa, tarpeiden kartoitukseen ja aktiiviseen yhteisten ratkaisujen etsimiseen koko vesiensuojelun kentällä.

Tarjoamme jäsenillemme yleishyödyllistä vesiensuojeluun ja -hoitoon liittyvää neuvontaa sekä koulutustilaisuuksia ajankohtaisista aiheista. Toimimme tarvittaessa jäsentemme asiantuntijana tarkkailuohjelmien arvioinnissa ja kehittämisessä sekä lausuntojen ja erillisselvitysten laatimisessa. Laadimme myös laajempia lausuntoja ja asiantuntija-arviointeja sekä toteutamme jäsenten yhteisiä tutkimus- ja kehittämishankkeita.

Jäsenet

Yhdistyksellä on 41 jäsentä: 23 kuntaa, 11 teollisuuslaitosta, viisi muuta yhteisöä sekä kaksi kunniajäsentä.

 

Jäsenyys

Yhdistyksen jäsenenä voi olla sen toiminta-alueella toimiva oikeuskelpoinen yhteisö, jonka hallitus hyväksyy jäseneksi. Yhdistyksen hallitus voi kutsua kunniajäseneksi erityisen ansiokkaasti yhdistyksen päämäärien hyväksi toimineen luonnollisen henkilön. Jäsenyyttä haetaan yhdistyksen hallitukselta, joka päättää jäseneksi ottamisesta ja ilmoittaa ratkaisemansa anomukset yhdistyksen kokoukselle ja hakijalle. Tutustu yhdistyksemme sääntöihin.

Lisätietoa antaa toiminnanjohtaja Jukka Koski-Vähälä.

SKVSY – kokoava vesienhoidon toimija

Savo-Karjalan Vesiensuojeluyhdistys ry (SKVSY) edistää vesien ja ympäristön hyvää tilaa ja kestävää käyttöä tuottamalla tietoa, toteuttamalla kehittämistoimenpiteitä ja vaikuttamalla päätöksentekoon vesien, alueensa ja jäsenistönsä hyväksi.

Lue lisää meistä

Tilaa SKVSY:n uutiskirje

SKVSY:n uutiskirje tarjoaa kiinnostavia sisältöjä sekä tietoa tulevista koulutuksista ja tapahtumista. Lähetämme uutiskirjeen noin neljästi vuodessa.