Vesiasiantuntija palveluksessanne

Savo-Karjalan Vesiensuojeluyhdistys on vesien ja ympäristön asiantuntija Savo-Karjalan alueella. Tuotamme tietoa, toteutamme kehittämistoimenpiteitä ja vaikutamme päätöksentekoon alueemme vesien, ihmisten ja toimijoiden hyväksi.

Olemme median käytössä, kun tiedotusvälineiden edustajat tarvitsevat tietoa liittyen vesistöjen tilaan, hoitoon ja kunnostukseen. Tarjoamme käyttöönne asiantuntijuutemme, viimeisimmät vesistötiedot sekä tuoreimmat tutkimukset. Lisäksi verkkosivujen ja uutiskirjeemme kautta voi tutustua moniin ajankohtaisiin uutisiin ja tapahtumiin alueellamme. 

Tutustu tuoreimpiin julkaisuihimme sivupalkin Nyt pinnalla -valikosta tai siirry kaikkiin julkaisuihimme Ajankohtaista-kanavallemme.

Savo-Karjalan Vesiensuojeluyhdistys on vuonna 1963 perustettu yleishyödyllinen yhteistyö- ja asiantuntijajärjestö, joka edistää vesien ja ympäristön hyvää tilaa ja kestävää käyttöä. Yhdistys on luotettava, eri toimijat yhdistävä asiantuntijataho, joka tuottaa tietoa, toteuttaa kehittämistoimenpiteitä ja vaikuttaa päätöksentekoon vesien, alueensa ja jäsenistönsä hyväksi. www.skvsy.fi

SKVSY – kokoava vesienhoidon toimija

Savo-Karjalan Vesiensuojeluyhdistys ry (SKVSY) edistää vesien ja ympäristön hyvää tilaa ja kestävää käyttöä tuottamalla tietoa, toteuttamalla kehittämistoimenpiteitä ja vaikuttamalla päätöksentekoon vesien, alueensa ja jäsenistönsä hyväksi.

Lue lisää meistä

Tilaa SKVSY:n uutiskirje

SKVSY:n uutiskirje tarjoaa kiinnostavia sisältöjä sekä tietoa tulevista koulutuksista ja tapahtumista. Lähetämme uutiskirjeen noin neljästi vuodessa.